Stripster Oost-vlaanderen

Published Feb 18, 22
6 min read

Stripster Limburg

Strippers huren +32 497 41 71 23 of klik hier voor een  Striptease

Klinkt ideaal, zo'n casual fuckbuddy-relatie. Er is alleen een addertje onder het gras: er bestaat een grote kans dat één van jullie twee gevoelens voor de ander begint te krijgen. Stripster. En dan heb je de poppen aan het dansen. Zolang jullie beide eerlijk blijven over de aard van jullie sex (puur om je eigen lusten te bevredigen, en omdat het ook best gezellig is) is casual sex echter één van de fijnste vormen van sex die je kunt hebben.

Ochtendsex Een onfrisse adem, make-uprestjes die niet helemaal goed zijn verwijderd en een zilte zweetlucht van die veel te warme zomernacht (of te warme pyjama, in de winter): tenzij je Beyoncé bent (#Iwokeuplikethis) voel je je in de ochtend beslist niet op je heetst. Toch heeft ochtendsex iets heel speciaals: er is iets moois aan de half slaperige toestand waarin je elkaars lichaam probeert te vinden door de dekens, gezellig tegen elkaar aan kruipt en zonder enige woordenwisseling precies van elkaar weet waar elkaars gevoelige plekjes zijn.

Ruwe sex Soms ben je gewoon klaar met die zachte strelingen, lieve woordjes en het missionarisstandje. Dan wil je gewoon hard aangepakt worden. Denk aan spanken, haren trekken en een incidentele beet. Natuurlijk allemaal met wederzijdse goedkeuring. Na deze sex is het lastig om met een pokerface bij je ouders aan tafel aan te schuiven, want je krijgt onvermijdelijk de vraag 'hoe je je nou hebt kunnen stoten aan het aanrecht… met je nek?' Juist de taboesfeer waarin deze vorm van sex hangt maakt het leuker om het te doen.

Als je de blauwe plekken althans een beetje weet te verbergen. Vanillesex Ongetwijfeld herkenbaar: sex die je hebt met iemand van wie je heel erg veel houdt. Met kaarsjes, foute nummers van d'Angelo op de achtergrond, met het licht uit (of juist aan, zodat hij jou flawless lichaam kan bewonderen, awwhh).

Een beetje zoals een rijstwafel met pindakaas: een snel tussendoortje, maar soms net zo lekker als een uitgebreide lunch. Bovendien is het superopwindend dat jullie zoveel zin hebben dat een tripje naar de slaapkamer al te veel moeite is: Jullie. Moeten. En. Wel. Nu. Vaak is deze vorm van sex wat ruwer en intenser, en kun je je voor de volle honderd procent in het moment verliezen.

Er zijn niet veel mensen die het weten, maar de bekendste en belangrijkst erotische trekpleisters van de Wallen in Amsterdam zijn in handen van een en dezelfde selfmade – ‘ik heb alleen de lagere school’– ondernemer: de 78-jarige Jan Otten. Otten heeft als iconisch visitekaartje een indrukwekkend grijze krullende haarbos.

Strippers Huren In België?

Omdat dat op de stoep gebeurde in de buurt van het theater, heette die functie stoepenier. Voordat Jan Otten stoepenier werd, had hij een SRV-wagen, een supermarkt op wielen, waarmee hij door Purmerend reed. Anno 2020 is hij een van de succesvolste en een van de bekendste ondernemers op de Wallen.

Gluren voor 2 euro per twee minuten.’Eenrichtingsverkeer, Jan Otten kent iedereen op de Wallen en iedereen kent hem. Bijna vijftig jaar lang, dag in dag uit, in weer en wind, staat Otten nu al in de buurt van de ingang van zijn Casa Rosso, omdat Otten graag met eigen ogen ziet wie zijn ‘baby’ komt bezoeken.

Van Dijk bemant de headquarters van de Otten Groep dat, hoe kan het ook ander, recht tegenover de Casa Rosso ligt. Normaal gesproken is het op een gewone zaterdagavond in het Wallengebied stapvoets schuifelen. Dat vertrouwde straatbeeld veranderde drastisch toen halverwege maart corona zijn intrede deed. Op de Wallen, twee jaar geleden door de Amsterdamse ombudsman Arre Zuurmond fijnzinnig omschreven als ‘wetteloze jungle’, werd het plotseling stil.

Toeristen vinden voorzichtigjes de weg naar de stad en sekswerkers mogen sinds 1 juli weer hun beroep uitoefenen. De gemeente Amsterdam heeft inmiddels wel de nodige maatregelen getroffen om al te grote drukte in het gebied te voorkomen. Zo geldt er op drukke avonden eenrichtingsverkeer voor alle Wallenwandelaars en mogen winkels in het gebied in ieder geval tot 1 september geen alcohol verkopen.

Onder een vergrootglas‘We waren bezig aan weer een goed jaar,’ zegt Cor van Dijk, in het kantoor van Otten Groep waar onder andere ingelijste, gesigneerde voetbalshirts (Ajax) en Formule 1-shirts (Max Verstappen) de muren sieren. ‘We hadden goede vooruitzichten. De laatste jaren draaiden we natuurlijk sowieso goed, op de Wallen.

Inmiddels hebben we moeten duimen voor ons voortbestaan. Op zondag 15 maart ging ineens alles dicht hier, behalve wat winkels en bijvoorbeeld een sympathiek zaakje waar je lampen en broekriemen gemaakt van oude fietsonderdelen kan kopen, The Upcycle bij het Oudekerksplein. Geinig, ja, absoluut. Maar als het andere entertainment hier dicht is, de horeca en het erotische vermaak, hebben zij ook veel minder te doen.

Stripper Huren - Mannelijke Strippers - Mannelijke Striptease

De Wallen vormen een dorp op zich in de stad Amsterdam - Stripster. We hadden die zondagmorgen zelf al besloten, Jan Otten, mijn directe collega Chris en ik, dat we dicht zouden gaan. Het was gewoon geen doen, voor ons en voor onze mensen - Stripper verjaardagsfeest. We hadden al maatregelen genomen, die anderhalve meter zat er bij ons al in, bijvoorbeeld in de Casa Rosso.Maar er kwam zo goed als niemand meer. En onze kosten liepen wel door. Onze artiesten doen het niet voor niets, en terecht. Halverwege maart werd het ineens stil in de wetteloze jungle die de wallen heet, Veel van hen wilden ook naar huis, naar hun familie. “Want zul je zien, straks mag dat ook niet meer,” die geluiden hoorden we.Ook de meiden uit bijvoorbeeld de Bananenbar komen uit alle windstreken. Oost-Europa? Ja, ook. Maar wij checken alles. Iedereenwerkt bij ons omdat hij of zij dat zelf wil. We liggen sowieso onder een vergrootglas, maar al was dat niet zo, wij nemen altijd onze volledige verantwoordelijkheid. We zouden niet anders willen, we vinden dat we een absolute voorbeeldfunctie hebben. Stripper verjaardagsfeest.Dat doet pijn, want het is hier één grote, warme familie. Daar zorgt Jan voor. Bij hem ben je in goede handen - Stripper verjaardagsfeest. Er is geen lievere man dan Jan. Nog voordat je aan hem kunt vragen of hij je misschien kan helpen, staat hij al voor je klaar. Een ander deel van ons personeel komt “gewoon” van Tempo Team.

Ik schat gemiddeld zo anderhalf tot twee keer modaal. Dat vinden we ook logisch. Ik trek altijd de vergelijking met een voetballer. Die doen op hun veertigste ook niet meer aan betaald voetbal. Ook het werk bij ons kent een houdbaarheidsdatum. Dus je moet je geld in kortere tijd verdienen.

Dat moet je wel beseffen, de Wallen bestaan uit twee gedeelten. Je hebt het red light district, dat is het gedeelte waar de ramen zitten. De ramen zijn de belangrijkste bezoekersmagneet van de buurt. De magneet wordt aangevuld door kroegen, door musea, door erotisch entertainment zoals wij aanbieden; die mix maakt het uniek.

Navigation

Home

Latest Posts

Dutch Mature Striptease

Published Oct 01, 22
10 min read

Hawaii Feest Organiseren

Published Oct 01, 22
10 min read

Organiseren Feest Corona

Published Sep 28, 22
3 min read